Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob

Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob! Autorijschool Rob is een persoonlijke rijschool met 1 rijinstructeur. Het is belangrijk dat iedereen een goede rijopleiding kan volgen met goede begeleiding. Daarom bied Autorijschool Rob diverse rijopleidingen zoals rijangstbegeleiding, rijopleidingen voor mensen met ADHD, autisme of faalangst. Maar ook voor de starters en gevorderden bied ik een opleiding.

Autoschool Rob staat garant, dat jij op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs kan halen. Al jarenlang is Autorijschool Rob het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob

Rijopleidingen

Autorijschool Rob bied diverse rijopleidingen zodat iedereen zijn rijbewijs kan halen. De volgende rijopleidingen worden aangeboden:

Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob

Welk pakket past het beste bij mij?

Wil je weten welke van onze pakketten het beste bij jou past? Dan adviseer ik een proefles, na een proefles heb ik (Autorijschool Rob) een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg, en inzicht. Aan de hand hiervan kan ik je adviseren welk pakket het beste bij jou past. Zo haal jij je rijbewijs met plezier.

Hoe betaal ik?

Autorijschool Rob bied verschillende betaalmogelijkheden aan zodat iedereen rijles kan volgen. Betaal je liever per les, of in termijnen bij een afname van een pakket? Die mogelijkheid is er! Doordat je meerdere betaalmogelijkheden hebt, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld per les te betalen en als je kiest voor een pakket is het nu ook mogelijk om in termijnen te betalen. Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met je rijlessen, dan kun je hier terecht! Wij kijken altijd samen wat er mogelijk is en maken een afspraak over de betalingsregeling.

Tarieven

Proefles60 minuten€ 39,95
Losse rijles60 minuten€ 46
Rijangstbegeleiding60 minuten€ 70
Praktijkexamenvia CBR€ 250
Herexamenvia CBR€ 250
Tussentijdse ToetsT.T.T Examen€ 250
Tussentijdse Toetsvia CBR€ 239
Faalangst examenvia CBR€ 275
Gezondheidsverklaringvia CBR€ 37,80
Klassikale theorieopleidingincl. examen€ 99
iTheoriepakkettheorie leren€ 49,95
Theorie-examenvia CBR€ 33
Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob

Hoe kan ik mij inschrijven?

Je rijbewijs halen met een rijopleiding bij autorijschool rob? Wil je je graag inschrijven voor een van de rijopleidingen? Dit kan je hier doen, of bezoek een van pagina’s van een rijopleiding waar je in bent geïnteresseerd. Liever telefonisch contact? Neem eenvoudig contact op via de onderstaande contactgegevens.

Adres:
Wezellaan 62 9675 LH Winschoten

Telefoon:
0597 – 854 325
06-51401275

Mail:
info@autorijschoolrob.nl

Social Media:
Facebook
Instagram

Category