autorijschool rob les auto

Rijopleiding voor Autisme en ADHD

Rustige, gestructureerde lessen met persoonlijke aandacht

Heb je faalangst, een vorm van autisme of ADHD en wil je jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn ervaring is dat er vaak onbegrip is voor jouw situatie. ik heb wel begrip voor jouw situatie!

Heb je een vorm van autisme dan kom je veel problemen tegen bij het halen van een rijbewijs. Kandidaten met autisme kunnen net zo goed autorijden als een ander. Ze moeten aan dezelfde eisen voldoen bij het examen. Alleen de weg naar het examen toe gaat iets anders.

Autisme is de algemene benaming. Onder andere Asperger en PDD- NOS. ADHD en ADD zijn stoornissen die verwant zijn aan het Autisme Spectrum. Door de verschillende vormen van het ASS (Autisme Spectrum Stoornis) heeft iedere kandidaat een andere manier van leren. Dit is afhankelijk is van het karakter en de leerstijl van de persoon. Ik heb een opleiding gevolgd om de juiste begeleiding te geven, te zorgen dat iedereen (met ADD of zonder) zich prettig voelt in de les en zo optimaal mogelijk van de lessen kan profiteren.

 

Informatie aanvragen

Wil je meer weten over de Autisme en ADHD rijopleiding? Vraag dan via het onderstaand formulier meer informatie aan. Ik help je graag verder!
Aanmelden opleiding
Voorkeurtijd *
: