Een veel gestelde vraag is, hoeveel rijlessen cq rij-uren heb ik ongeveer nodig voor ik op examen mag?

Uiteraard is dit vanuit de perceptie van de leerling/ouder een logische vraag. Want elke rijles kost natuurlijk een x aantal euro’s. En een rijles kost tegenwoordig wel 45,- tot 50,- euro of zelfs meer. Nu is mijn antwoord dat ik vooraf een zeer ruwe schatting kan maken.Echter is het dan zo dat ik daar aan herinnerd ga worden. U zei…….

Omdat ik niet in het bezit ben van een glazen bol die de toekomst kan voorspellen, moet ik u helaas het antwoord schuldig blijven. Ik van Autorijschool Rob ben nu eenmaal niet in staat om een weerspiegeling van de toekomst voor te leggen. Als u uw rijbewijs wenst te halen, moet u vooraf goed realiseren dat er geïnvesteerd dient te worden. En niet denken in korte termijn maar op de lange termijn.

Een rijbewijs is een diploma die u uiteindelijk vele maar meer verdiensten kan verschaffen dan de uiteindelijke kostprijs van dit document. Bij ons kun je een rijles krijgen vanaf 39,95.

Dus wenst u te beginnen aan uw rijbewijs, zorg in ieder geval dat u een geschikt bedrag achter de hand hebt. Bij het niet beschikken over de juiste financiële middelen, kan uw rijbewijs stagnatie oplopen. Dit zorgt uiteindelijk voor een langere periode van rijlessen. De kosten lopen dan uiteindelijk alleen maar op. Dit is niet wenselijk.