Betaalmogelijkheden voor de leerlingen

Autorijschool Rob bied verschillende betaalmogelijkheden aan zodat iedereen rijles kan volgen. Betaal je liever per les, of in termijnen bij een afname van een pakket? Die mogelijkheid is er!

Betalen in termijnen

Doordat je meerdere betaalmogelijkheden hebt, kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld per les te betalen en als je kiest voor een pakket is het nu ook mogelijk om in termijnen te betalen. Op deze manier kun je onbezorgd je rijbewijs halen, en al meteen beginnen met lessen. Lukt het je dus niet om meteen te betalen, maar wil je wel heel graag alvast beginnen met je rijlessen, dan kun je hier terecht! Wij kijken altijd samen wat er mogelijk is en maken een afspraak over de betalingsregeling.

Algemene tarieven

Bekijk hier de actuele tarieven.

Vele gingen je al voor. Dit zijn een aantal van de geslaagde leerlingen. Meer zien? Klik hier. Ook je rijbewijs halen? Neem eenvoudig contact op.

rijschool oldambt geslaagden 67
rijschool oldambt geslaagden 73
rijschool oldambt geslaagden 57
rijschool oldambt geslaagden 09

Waarom rijles volgen bij Autorijschool Rob?

 Ik sta garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs kan halen. Al jarenlang ben ik (Autorijschool Rob) het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Autorijschool Rob is een persoonlijke rijschool met 1 rijinstructeur. Ik vind het belangrijk dat iedereen een goede rij opleiding kan volgen met goede begeleiding. Daarom bied ik diverse rijopleidingen zoals rijangstbegeleiding, rijopleidingen voor mensen met ADHD, autisme of faalangst. Maar ook voor de starters en gevorderden bied ik een opleiding. En door diverse betaalmogelijkheden is een rijopleiding ook voor iederen toegankelijk

Ik vind het belangrijk om jou de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen.

Ook je rijbewijs halen? Neem vandaag nog contact met mij op!