rijschool oldambt aanbiedingen

Tarieven

Proefles 60 minuten gratis
Losse rijles 60 minuten € 39,95
Rijangstbegeleiding 60 minuten € 70
Praktijkexamen via CBR € 250
Herexamen via CBR € 250
Tussentijdse Toets Via CBR € 200
Faalangst examen via CBR € 275
Gezondheidsverklaring via CBR € 37,80
Klassikale theorieopleiding incl. examen € 99
iTheoriepakket theorie leren € 49,95
Theorie-examen via CBR € 34,50

Aanbiedingen

Haal voordelig je rijbewijs bij Autorijschool Rob. Naast alle rijopleidingen loopt er ook vaak een aanbieding. Bekijk alle aanbieding op deze pagina.

Meld je vandaag nog aan!

Haal voordelig je rijbewijs! Al jaren lang is Autorijschool Rob het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Ik sta garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Haal je rijbewijs met een van onze pakketten! Meld van je vandaag nog aan.

Ben jij er klaar voor?

Haal voordelig je rijbewijs! Al jaren lang is Autorijschool Rob het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Ik sta garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Ook graag je rijbewijs halen? Voor slechts €39,95 per rijles!

Waarom een rijopleiding volgen bij Autorijschool Rob?

Ik sta garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs kan halen. Al jarenlang ben ik (Autorijschool Rob) het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Autorijschool Rob is een persoonlijke rijschool met 1 rijinstructeur. Ik vind het belangrijk dat iedereen een goede rij opleiding kan volgen met goede begeleiding. Daarom bied ik diverse rijopleidingen zoals rijangstbegeleiding, rijopleidingen voor mensen met ADHD, autisme of faalangst. Maar ook voor de starters en gevorderden bied ik een opleiding.

Ik vind het belangrijk om jou de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen.

Ook je rijbewijs halen? Neem vandaag nog contact met mij op!

– Hoge kwaliteit rijlessen.
– Een effectieve lesmethode.
– Goed gekwalificeerde instructeur.
– Er is geen wachttijd, je kan direct beginnen.
– Geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden.
– Hoog slagingspercentage.
– Meerdere betalingsmogelijkheden.
– kortom: Hier zit je goed!

Formulier aanbiedingen
Voorkeurtijd
:
Theorie? *