Reviews

    positive review  Rob is een geweldige docent met een goed karakter en mensenkennis! Ik heb hele leerzame, leuke en komische lessen gehad met goede en duidelijke uitleg.Rob neemt de tijd en komt met goede feedback. Zijn vak neemt hij zeer serieus!!!! Rob je bent een docent die ik altijd zal waarderen en niet zal vergeten! Ik wens jou en je leerlingen het beste toe

    Omer Rayman Avatar Omer Rayman
    23 June 2020

    positive review  Top rijschool met ervaren rij instructeur zeker een aanrader!!👌🏽

    Faisal Al-dahwi Avatar Faisal Al-dahwi
    23 June 2020

    positive review  dankzij deze topper mag ik veilig de weg op. heb een hele mooie tijd beleefd met rob en super veel geleerd. rob is en heel rustig en heel fijn om les van te krijgen. rob ik wil je heel erg bedanken voor de super leuke tijd. en ga je zeker missen.

    Melanie ML Avatar Melanie ML
    19 December 2019

    positive review  Rob is een zeer deskundige, vriendelijke en geduldige instructeur die ook heel leuk gevoel voor humor heeft! Hij heeft mij geholpen om mijn rijangst te overwinnen en sindsdien rijd ik mijn auto met heel veel plezier en zonder problemen. Ongetwijfeld een aanrader!

    Joanna Hristova Avatar Joanna Hristova
    31 August 2019

    positive review  Autorijschool Rob is gewoon objectief de beste. Na meerdere proeflessen bij andere rijscholen kwam ik bij Rob terecht en na de eerste les had ik geen twijfels meer. Hij ziet gewoon direct wat je minpunten zijn en gaat ie zn best doen om je voor de praktijkexamen te voorbereiden. Hij is altijd eerlijk en gaat nooit jou bullshitten. Hij is ook enorm geduldig, motiverend en een leuk mens... Enne, in een keer geslaagd 🙂 Bedankt Robby.

    Tahir Vladi Avatar Tahir Vladi
    12 July 2019

    positive review  goeie lessen gehad, er leerzaam en super gezellig! zeker een aanrader.

    Thomas Planting Avatar Thomas Planting
    20 February 2019

    5 star review  Top rijinstructeur, helemaal tevreden en in een keer geslaagd. Bedankt Rob! ~ Wessel

    Mark EnClaudia Smit Avatar Mark EnClaudia Smit
    6 August 2018

    5 star review  Lessen waren top en de begeleiding ook!

    Bas Drenth Avatar Bas Drenth
    28 February 2018

    positive review  Top rijschool! Leuke lessen gehad met Andre, en veel geleerd!

    Roelf Meijer Avatar Roelf Meijer
    5 February 2018

    5 star review  Aanrader!

    Henriette Bijen Avatar Henriette Bijen
    30 January 2018

    5 star review  Geweldige rijschool! Zeker een aanrader. Andre heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen.

    Melissa Everts Avatar Melissa Everts
    17 January 2018

    5 star review  Top Rijschooll!!! Heel erg leerzaam!! �� Dankjewell!!!

    Tessje Pieternella Avatar Tessje Pieternella
    10 January 2018

    5 star review  Top rijschool! Leuke lessen met andré en m'n rijbewijs vlot gehaald! Heel erg bedankt!

    Sanne van Ooyen Avatar Sanne van Ooyen
    6 December 2017

    5 star review  andre echt wat een baas ben jij !! bedankt voor de leuke lessen , zeker een aanrader .. Rob en Andre super bedankt 🖒🖒

    Nick Jakobs Avatar Nick Jakobs
    11 May 2017

    5 star review  Met André geslaagd voor mijn rijbewijs nadat ik super gezellige lessen met hem heb gehad. Absolute aanrader!

    Viktor Renkema Avatar Viktor Renkema
    9 March 2017

    5 star review  Rijschool Future Traffic beviel mij zeer goed, ik heb altijd met plezier gelest en het was altijd gezellig met Rob. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan aan iedereen die met plezier zijn rijbewijs wil halen!

    Rick Stuut Avatar Rick Stuut
    10 May 2016

    5 star review  Leukste rijschool in Groningen!

    Ibrahim Aksoy Avatar Ibrahim Aksoy
    23 September 2015